Cauta cazare

Pensiunea Ioana - Calimanesti (pid: 1926)

Contacteaza unitatea:

Localitatea: Calimanesti
Judetul: Valcea
Capacitate unitate:
Camere: 11 Locuri: 22

Caracteristici unitate:

Facilitati unitate:
parcare
Facilitati camere:
telefon in camera
Pensiunea Ioana situata la poalele masivului Cozia si Capatanii ofera cazare in 11 camere confortabile.

Statiunea balneoclimaterica Calimanesti considerata perla statiunilor de pe valea Oltului, datorita peisajelor mirifice ce pot fi admirate in aceasta zona a Romaniei este aproape jumatate acoperita de intinsele paduri de foioase si rasinoase.

Beneficiind de servicii foarte bune si preturi atractive, va puteti astfel petrece timpul liber alegand traseele montane din Muntii Fagaras, sau vizitand obiectivele turistice din apropiere, manastirea Cozia (ctitorita de Voievodul Mircea cel Batran), Manastirea Turnu (unde se mai pastreaza si astazi chilii sapate in stanca), castrul roman Arutela si multe altele. Statiunea este indicata in tratamentul unor afectiuni ale aparatului digestiv, renale si ale cailor urinare, hepatobiliare, reumatism degenerativ , inflamatoriu si subarticular, metabolice si de nutritie (inclusiv obezitatea), neurologice si ginecologice, ORL dermatologice, endocrine, profesionale. Statiunea Calimanesti-Caciulata dispune de instalatii pentru bai calde in cada sau bazin cu apa minerala, electrohidroterapie si kinetoterapie, aerosoli si inhalatii, bazine descoperite cu apa termala sulfuroasa, izvoare de apa minerala pentru cura interna.

Structura pensiunii:


- 2 camere duble matrimoniale;
- 1 camera dubla twin;
- 2 camere single;
- 3 apartamente (dormitor + living).

Facilitati cazare: frigider in unitate, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, living, bar

Facilitati camere: incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.