Cauta cazare

Cazare Bacau


Pensiunea Apollon
Cazare Bacau, Moldova
Vila este situata in Valea Budului, vizavi de intrarea spre tabara internationala de copii. La numai 500 metri, sus pe culmea dealului, se afla Biserica "Sfintii Constantin si Elena". Vila are un regim de inaltime P+DM, fiind mobilata MODERN si utilata.
5 camere, 10 locuri cazare

apartament regim hotelier bacau Deluxe
Cazare Bacau, Moldova
Apartament cu 2 camere in regim hotelier in centrul orasului, zona Bancii, confort de 4 stele Apartamentul este perfect situat in inima orasului si dispune de tot ceea ce trebuie pentru a va oferi un confort de 4 stele. Este nou renovat, are 2 camere, un dormitor matrimonial si un living cochet cu canapea. Ca si facilitati, apartamentul dispune de o bucatarie perfect utilata cu plita si cuptor electric, centrala propie, masina de spalat, internet wi-fi.
2 camere, 4 locuri cazare

Arena Apartament I
Cazare Bacau, Moldova
ACCOMMODATION BACAU Inchiriere in regim hotelier apartament 2 camere decomandate mobilat si utilat.
2 camere, 4 locuri cazare

President Hotel Bacau
Cazare Bacau, Moldova
Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local.
32 camere, 60 locuri cazare

Pensiunea Excelsior
Cazare Bacau, Moldova
Stimati vizitatori, Avem placerea de a anunta extinderea Pensiunii EXCELSIOR intr-o noua locatie: Bacau, str. Toamnei nr.31-33 (cartier Cornisa). Pastrand exigentele cu care v-ati obisnuit deja, noua pensiune clasificata cu trei stele ofera cazare i
4 camere, 8 locuri cazare

Apartament 3 camere regim hotelier Bacau
Cazare Bacau, Moldova
Apartamentul este situat în zona centrală a Bacăului, la parterul unui bloc cu 4 etaje prevăzut cu interfon. Apartamentul se compune din 2 dormitoare, living, baie şi bucătărie. În dormitorul mare se află un pat dublu,
3 camere, 6 locuri cazare