Cauta cazare

Cazare Gura Humorului


Hotel ToacaBellevue
Cazare Gura Humorului, Bucovina
Amplasat intr-un cadru natural de exceptie si avand in proprietate un deal intreg de cateva zeci de hectare, Hotelul Toaca Bellevue**** este situat la 5 km de renumita Manastire Voronet, respectiv Manastirea Humorului si la 1, 5 km de una dintre cele mai noi si moderne partii de ski din Romania.
33 camere, 70 locuri cazare

Vila Doina
Cazare Gura Humorului, Bucovina
Vila Doina situata la 200 m de Manastirea Voronet va ofera servicii deosebite de cazare si masa. Este amplasata la marginea padurii intr-un minunat cadru natural.VILA DOINA nu organizeaza zile onomastice sau alte anifestari zgomotoase.
5 camere, 10 locuri cazare

Pensiunea Casa Humor
Cazare Gura Humorului, Bucovina
“Casa Humor - Casa ta in Bucovina “ - O combinatie intre autentic, traditional si modern este principalul motiv pentru care multi dintre clientii nostri au revenit in Tara Fagilor! Este singura pensiune din statiunea Gura Humorului, care va ofera pentru
23 camere, 52 locuri cazare

Hilde's Residence
Cazare Gura Humorului, Bucovina
Aflata la 500m de centrul orasului Gura Humorului, resedinta a fost recent renovata, ea dispune de 26 locuri de cazare in 9 camere duble si 4 apartamente foarte spatioase. Toate camerele au paturi matrimoniale, baie, TV cablu, frigider, minibar.
13 camere, 26 locuri cazare

Pensiunea Bogdaneasa
Cazare Gura Humorului, Bucovina
Pensiunea Bogdaneasa este situata este situata in inima Codrilor Bogdanesti. Are 7 camere cu 3 locuri, pat matrimonial + 1 SGL. Tarif 80 ron/noapte/camera. Casute cu baie proprie, TV si Internet: 10 camere duble tarife 80ron/noapte.
10 camere, 20 locuri cazare