Cauta cazare

Cazare Harghita


Cabana Harghita
Cazare Harghita, Tinutul Secuiesc
Pensiunea Cabana Harghita*** oferă condiţii optime pentru cazarea a 49 de persoane, repartizate în 5 camere cu paturi matrimoniale, 4 camere cu 2 paturi şi 9 camere cu 3 paturi. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie şi televizor.
19 camere, 49 locuri cazare

HOTEL SALVATOR
Cazare Harghita, Tinutul Secuiesc
Hotelul Salvator şi Centrul de conferinţe se află la 3 km distanţă faţă de centrul oraşului, la poalele dealurilor Şumuleul Mic şi Şumuleul Mare, în apropierea Munţilor Harghita.
55 camere, 110 locuri cazare

Cabana Toplita
Cazare Harghita, Tinutul Secuiesc
Cabana Toplita 0753277311
12 camere, 17 locuri cazare

magdika
Cazare Harghita, Tinutul Secuiesc
Pensiunea Rose se află la o distanţă de 2km de Şumuleu-Ciuc, intro zonă liniştită din comuna Păuleni-Ciuc. Pensiunea are 3 camare şi un apartament, bucătărie complet mobilată cu spaţiu de masă, spaţiu este încăpător pentru 15 persoane. Camerele au grupuri sanitare proprii precum şi telefon, televizor, radio şi Internet. Curtea pensiunii este spaţiu în care fiecare işi poate gasii o ocupaţie, loc de joacă pentru copii, cu nisip balansoar, bazin, iar pentru aduţi spaţiu de grătar, cuptor pentru Colaci Secuieşti, terasa acoperită şi foişor. Pentru doritorii de activităţi sportive avem şi un set de tenis de masă
4 camere, 14 locuri cazare