Cauta cazare

Cazare Jud. Alba


Cabana ART
Cazare Vartop, Muntii Apuseni
Situata vis-a-vis de partie, Cabana Art va pune la dispozitie: 8 camere si 2 apartamente, fiecare dotate cu bai individuale, acces internet, bar-restaurant, drumetii cu ghid turistic, trasee montane cu ATV, etc.
10 camere, 28 locuri cazare

Pensiunea agroturistica Shanti
Cazare Baia de Aries, Muntii Apuseni
Cazare Baia de Aries.Pensiunea agroturistica Shanti se afla in: Muntii Apuseni, loc. Brazesti, jud. Alba, pe valea Ariesului la distanta de: 87 km de Cluj-Napoca, .Capacitate de cazare 14- 20 pers .Organizam programe de aventura :offroad,caving,rafting
9 camere, 14 locuri cazare

Hanul cu Noroc, Vartop Arieseni - Telefon: 0752-121.340 sau 0722-690.372
Cazare Vartop, Muntii Apuseni
Hanul cu Noroc este o pensiune cu specific rustic, dotata astfel incat sa va ofere confortul unui oras modern intr-un cadru specific Satului din Muntii Apuseni. Capacitate de cazare 50 persoane in: 2 apartamente, 7 camere twin, 2 sgl, 15 camere...
25 camere, 50 locuri cazare

Pensiunea Casa Noastra
Cazare Arieseni, Muntii Apuseni
Pensiunea CASA NOASTRA este localizata pe DN75 Campeni-Stei la aproximativ 3 km de centrul comunei Arieseni si cca 6 km de partia de ski Vartop Arieseni (aici se schiaza pana la 1 Mai, Vartopul fiind polul precipitatiilor.
12 camere, 27 locuri cazare

Pensiunea Carmen
Cazare Bucium Sasa, Muntii Apuseni
Pensiunea dispune de 13 camere duble și 2 apartamente, toate la standarde europene. Dispune de o salã de conferințe (cu echipamentul necesar) de 80 locuri, bar, salã de biliard și masã de fotbal. Oferim meniuri naturiste în acest aer rece de munte!
15 camere, 30 locuri cazare

CASA MOTILOR
Cazare Bucium Sasa, Muntii Apuseni
Pensiunea Casa Motilor este compusa din 4 camere ,cu un numar de 16 locuri de cazare,fiecare camera este dotata cu baie proprie.Pensiunea este astfel amplasata incat ofera o vedere de ansamblu asupra vestitului munte de bazalt Detunata,unic in Europa.
4 camere, 16 locuri cazare

CABANA SUVENIRURILOR
Cazare Arieseni, Muntii Apuseni
Cabana Suvenirurilor este noua, cu 5 camere cu 4 grupuri sanitare, bucatarie, magazin de suveniruri, curte, gratar, filigorie. Este situata la 250 m de Pestera Ghetarul Scarisoara la varf de munte. Drumul nou asfaltat de curand.
5 camere, 14 locuri cazare

Vila Daria - Vartop-Arieseni
Cazare Arieseni, Muntii Apuseni
Vila este situata in apropierea partiei de Ski Vartop la aproximativ 100 m de drumul national intr-un loc linistit, inconjurat de brazi cu acces cu masina pana la usa vilei si posibilitate de parcare.
6 camere, 12 locuri cazare

Casa Mona
Cazare Arieseni, Muntii Apuseni
Casa Mona este situata in inima Apusenilor, in comuna Arieseni, la 6 km de Partia Vartop, in satul Galbena - 100 m de DN 75 si are numeroase obiective turistice in apropiere, precum Ghetarul Scarisoara, Padis, Varful Bihorul, Cetatile Ponorului.
4 camere, 9 locuri cazare

Tabere scolare Arieseni - la Hanul cu Noroc
Cazare Vartop, Muntii Apuseni
Hanul cu Noroc prin numarul de locuri de cazare de care dispune si facilitatile cu care s-a inzestrat se preteaza foarte bine taberelor de tot felul. De la copii prescolari pina la studenti. Beneficiaza de o sala de conferinte cu 40 locuri....
25 camere, 50 locuri cazare

Cabana Andre Vartop
Cazare Vartop, Muntii Apuseni
Este situata in satul de vacanta Vartop-Arieseni. Cabana este asezata la 200 m distanta de partia de Ski Vartop, loc frecventat de turisti atat iarna cat si vara. Va oferim 25-30 locuri de cazare in 12 dormitoare cu 2 si 3 locuri.
12 camere, 30 locuri cazare

Pensiunea Craiul
Cazare Lunca, Muntii Apuseni
Pensiunea Craiul, 3 margarete, Valea Ariesului cu o capacitate de cazare de 18 de persoane in 2 camere twin, 1 camera cu pat matrimonial, 3 camere pat dublu si 2 camere triple. Pensiunea CRAIUL pune in valoare tot ce e frumos si specific in Transilvania.
8 camere, 18 locuri cazare

Pensiunea Casa David*** - Almasu Mare
Cazare Almasu Mare, Transilvania
Casa David dispune de 10 camere DBL. Camerele au baie proprie, TV cu acces canale-satelit, 7 paturi pliante suplimentare pentru a 3-a persoana cazata, incalzire centrala-calorifere, cu acces pe terasa. Baile sunt dotate cu cabina de dus, chiuveta, vas t
10 camere, 20 locuri cazare

Cabana Gura Curpătului
Cazare Vartop, Muntii Apuseni
Cabana Curpătului, Transalpina, Lacul Oașa REVELION 2015
6 camere, 26 locuri cazare