Cauta cazare

Cazare Jud. Arges


Pensiunea Magdalena
Cazare Campulung Muscel, Muntenia
Cabana este situata in campulung muscel, are o priveliste minunata, este compusa din 7 camere cu balcoane si bai,din care 2 camere cu 3 paturi si celelalte 5 camere duble, incalzire centrala, terasa, foisor, gratar, parcare, loc de joaca pentru copi...
7 camere, 18 locuri cazare

Casa Elena
Cazare Rucar, Bran - Moeciu
Pensiunea CASA ELENA este situata pe cursul superior al Dambovitei, in localitatea Satic (45.38/25.167 coordonate GPS si altitudine 680 m), aflata la 8 km de Rucar. Accesul in zona se face prin soseaua Pitesti-Brasov, in dreptul localitatii Podul Dambovitei. Putem spune ca ne aflam intr-o mica statiune montana, ce este strajuita de lantul muntos Piatra Craiului, masivul Papusa si culmea Draganului. Localitatea, puternic ozonata este inconjurata de paduri de conifere si anini, iar ca atractii putem enumera: pestera Ursului, lacul Satic in lungime de 1 km si desigur, flora tipic montana. Pornind de aici se pot face nenumarate drumetii pe trasee marcate, sau carari de munte, se poate pescui in lacul Pecineagu, in lungime de 10 km, sau se pot vzita: pestera Dambovicioara, "valtoarea" din Rucar, castelul Bran, Mausleul Eroilor, etc.
11 camere, 22 locuri cazare

Pensiunea Izvorul Dambovitei***, Dambovicioara***, Jud. Dambovita
Cazare Dambovicioara, Muntenia,Bran - Moeciu
Pensiunea Izvorul Dambovitei*** dispune de 10 camere si are o capacitate de cazare 20 de pesoane.
10 camere, 20 locuri cazare

Casa Cerbilor
Cazare Dambovicioara, Muntenia,Bran - Moeciu
Casa Cerbilor e un loc de recreere, izolat si dichisit
5 camere, 10 locuri cazare

Pensiunea Bella Vista - Lacu Vidraru
Cazare Lacu Vidraru, Transfagarasan
Pensiunea Bella Vista este situata pe DN7C, la 7 km de Barajul Vidraru si la 23 km de orasul Curtea de Arges. Are o capacitate de 24 locuri, in 10 camere de 2 si 3 locuri.
10 camere, 24 locuri cazare

Pensiunea Piscul Soarelui - Campulung Muscel
Cazare Campulung Muscel, Muntenia
Amplsata la o distanta de 9 km de Campulung Muscel si 43 km de Pitesti, intr-o zona deluroasa submontana, linistita, inconjurata de paduri si livezi, pensiunea agroturistica Piscul Soarelui***, va ofera posibilitatea petrecerii unor clipe de neuitat
6 camere, 12 locuri cazare

Pensiunea Iuliana
Cazare Lacu Vidraru, Transfagarasan
Pensiunea Iuliana se afla situata pe firul drumului Dn 7c, numit si Tranfagarasan pentru ca uneste Tara Romaneasca cu Ardealul peste crestele muntiilor, creand un itinerar turistic de neuitat.
25 camere, 58 locuri cazare

Pensiunea Casa Europan (cotata la 4 margarete)
Cazare Dambovicioara, Muntenia,Bran - Moeciu
Cazare Dambovicioara: Pensiunea Casa Europan este situata pe soseaua Rucar-Bran, la intersectia cu drumul care duce catre Pestera Dambovicioara.
12 camere, 24 locuri cazare

Cabana Frasin - Rucar
Cazare Rucar, Bran - Moeciu
Cabana este amplasata pe Valea Frasinului , la poalele Muntilor Plaisor si Suharatu din Masivul Iezer-Papusa pe malul drept al paraului Frasin, ce desparte Com Dragoslavele de Com Rucar; acces din DN73 - 700 m pe un drum pietruit practicabil tot anul.
9 camere, 18 locuri cazare

Casa Cristina - Bradetu, Mobil: 0744.993.860
Cazare Bradetu, Muntenia,Transfagarasan,Valea Valsanului
Pensiunea Casa Cristina are o capacitate de cazare 10-15 persoane in 5 camere cu baie proprie.
5 camere, 10 locuri cazare

HOTEL SORELO 3 STELE Pitesti
Cazare Pitesti, Muntenia
Hotel SORELO situat in partea de nord a Orasului Pitesti, exact la rascrucea de drumuri inspre Ramnicu Valcea - Sibiu, Curtea de Arges si mai nou la capatul A1 Bucuresti-Pitesti si la 200m de Hypermarket REAL va asteapta intr-o atmosfera de 3 stele.
27 camere, 50 locuri cazare