Cauta cazare

Cazare Jud. Harghita


Pensiunea turistica Nagy Lak II
Cazare Baraj Zetea, Tinutul Secuiesc
Cazare Hargita: Nagy Lak este construita pe malul lacului de acumulare Baraj Zetea.
4 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Pepe
Cazare Baraj Zetea, Tinutul Secuiesc
Pensiunea Pepe***, Baraj Zetea, capacitate de cazare12 persoane in 6 camere duble si twin. Tarife: 25 euro/camera dubla/noapte. Acceptam si tichete de vacanta.
6 camere, 12 locuri cazare

Pensiunea Romantika
Cazare Odorheiu Secuiesc, Tinutul Secuiesc
Pensiunea Romantika***, este nou-construita cu 15 camere şi 2 apartamente, avand in total 60 de locuri. Camerele sunt moderne, spaţioase, cu încalzire centrală şi sunt dotate cu televizor color pe cablu, incalzire centrala
17 camere, 34 locuri cazare

Pensiunea Nagy Lak III-VII
Cazare Odorheiu Secuiesc, Tinutul Secuiesc
Cazare in Harghita: Nagy Lak III si VII sunt construite in localitatea Sub Cetate.
3 camere, 6 locuri cazare

Cabana Harghita
Cazare Harghita, Tinutul Secuiesc
Pensiunea Cabana Harghita*** oferă condiţii optime pentru cazarea a 49 de persoane, repartizate în 5 camere cu paturi matrimoniale, 4 camere cu 2 paturi şi 9 camere cu 3 paturi. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie şi televizor.
19 camere, 49 locuri cazare

Pensiunea Nyirfa
Cazare Baraj Zetea, Tinutul Secuiesc
Casa de oaspeti s-a fondat in anul 2002 si isi asteapta clientii din 2003. S-a construit la poalele muntilor Harghita Madarasi, departe de zgomotul orasului, intr-o padure linistita, pe teren individual. Sunt drumuri carosabile, retea de telefonie, curent
3 camere, 10 locuri cazare

HOTEL SALVATOR
Cazare Harghita, Tinutul Secuiesc
Hotelul Salvator şi Centrul de conferinţe se află la 3 km distanţă faţă de centrul oraşului, la poalele dealurilor Şumuleul Mic şi Şumuleul Mare, în apropierea Munţilor Harghita.
55 camere, 110 locuri cazare

Cabana Toplita
Cazare Harghita, Tinutul Secuiesc
Cabana Toplita 0753277311
12 camere, 17 locuri cazare

magdika
Cazare Harghita, Tinutul Secuiesc
Pensiunea Rose se află la o distanţă de 2km de Şumuleu-Ciuc, intro zonă liniştită din comuna Păuleni-Ciuc. Pensiunea are 3 camare şi un apartament, bucătărie complet mobilată cu spaţiu de masă, spaţiu este încăpător pentru 15 persoane. Camerele au grupuri sanitare proprii precum şi telefon, televizor, radio şi Internet. Curtea pensiunii este spaţiu în care fiecare işi poate gasii o ocupaţie, loc de joacă pentru copii, cu nisip balansoar, bazin, iar pentru aduţi spaţiu de grătar, cuptor pentru Colaci Secuieşti, terasa acoperită şi foişor. Pentru doritorii de activităţi sportive avem şi un set de tenis de masă
4 camere, 14 locuri cazare

Pensiunea Orban
Cazare Odorheiu Secuiesc, Tinutul Secuiesc
In Transilvania, la 18 km de Odorheiu Secuiesc, pe malul raului Tarnava Mare, inconjurat de paduri si munti va asteapta pensiunea noastra. Confortabil, cu dotare completa, pensiunea ofera posibilitate de cazare pentru 10 persoane.
4 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Szent Kristof
Cazare Baile Tusnad, Tinutul Secuiesc
Pensiunea Szent Kristóf - Baile Tusnad. capacitate de cazare 40-50 persoane in 20 camere cu baie proprie. Tarife incepand de la 15 euro/persoana. Pensiunea beneficiaza de restaurant si sala de conferinte dotata complet. Deschis tot timpul anului.
20 camere, 40 locuri cazare

Cabana Margareta I - Izvoarele, Jud. Harghita
Cazare Izvoare, Tinutul Secuiesc
Cabana Margareta I a fost construita in anul 1994, este o cabana construita in totalitate din lemn de brad. Aceasta cabana nu are personal permanent, lucru ce permite o odihna si o recreere permanent linistita pentru dumneavoastra si familia dvs.
4 camere, 11 locuri cazare

Cabana Margareta II - Izvoarele, Jud. Harghita
Cazare Izvoare, Tinutul Secuiesc
Cabana Margareta II este amplasata in Sat Izvoarele jud Harghita. Cabana are 1 living, o baie, o bucatarie si 2 dormitoare.
2 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Panorama
Cazare Baile Tusnad, Tinutul Secuiesc
Daca doresti sa te retragi la munte in orice sezon, locul potrivit pentru relaxare in mijlocul naturii este la PENSIUNEA PANORAMA din BAILE TUSNAD, localitate numita si Perla Ardealului, fiind una dintre cele mai frumoase asezari balneare din Romania.
7 camere, 16 locuri cazare

Pensiunea 102
Cazare Praid, Tinutul Secuiesc
Comuna Praid situata in jud. Harghita, la o distanta de numai 8 km fata de Statiunea Sovata, va asteapta in orice anotimp pentru a va petrece concediile sau vacantele care cu siguranta vor deveni de neuitat. Aflat la cca 500 m altitudine...
3 camere, 6 locuri cazare

Pensiunea Hanna
Cazare Izvorul Muresului, M-tii Hasmasu Mare
Pensiunea Hanna ofera cazare in 4 camere confortabile, moderne dotate cu incalzire centrala, televizor, grup sanitar propriu. Tarife practicate: 35 Lei/persoana
4 camere, 10 locuri cazare