Cauta cazare

Cazare Jud. Maramures


Pensiunea Gambita
Cazare Botiza, Maramures
Aşezată la o aruncatura de bat de Bisericile din lemn Monumente UNESCO, pe Valea Izei Pensiunea Gambita te invită să-ti petreci vacanţa într-o atmosferă autentic maramureşană, de vechi conac voievodal.
5 camere, 10 locuri cazare

Pensiunea Ilea
Cazare Ieud, Maramures
Cazare in Maramures la Pensiunea ILEA din IEUD, situata in inima Maramuresului Istoric, pe Valea Izei. Va invitam si de Paste in Maramures la IEUD. Oferta detaliata...
5 camere, 10 locuri cazare

Grigaci
Cazare Ieud, Maramures
Pensiunea Grigaci va ofera cazare in 5 camere(10 – 12 persoane). Pensiunea dispune de bucatarie complet utilata, doua bai, living, curte si gradina. La cerere se poate servi masa cu produse traditionale din gospodaria proprie.
5 camere, 10 locuri cazare

Apartamente Ovidiu
Cazare Baia Mare, Maramures
Apartamente cu una sau doua camere.Ultracentral,conditii bune,igiena si curatenie,zone linistite.
2 camere, 4 locuri cazare

Pensiunea Elena - Tg. Lapus
Cazare Targu Lapus, Maramures
Cazare la Pensiunea Elena, Tg. Lapus. Pensiunea are o capacitate de 10 locuri de cazare in 4 camere, 2 camere duble si 2 camere triple situate la nivelul superior al vilei. Camerele sunt placut amenajate oferind tot confortul.
4 camere, 8 locuri cazare

Casa de oaspeti KAMY
Cazare Sighetu Marmatiei, Maramures
Casa de oaspeti KAMY va ofera urmatoarel conditii de cazare: tv, cablu, baie ,apa calda non-stop, minibar,wiereles,
4 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Chindris
Cazare Ieud, Maramures
Ieudul straveche asezare a Maramuresului, tinut istoric si legendar, este asezat pe Valea Izei la egala distanta (43 km) de Sighet, Viseu si Borsa, orasele Maramuresului istoric.
3 camere, 6 locuri cazare

Vacanta in Maramures la Casa Holdis
Cazare Calinesti, Maramures
Pensiunea este situata in zona denumita Susani a comunei Calinesti pe drumului principal, intr-o zona linistita, cu multa verdeata: dealuri impadurite, dantelate, pasuni, flori.
3 camere, 6 locuri cazare

Casa Muntean Vadu Izei - Maramures
Cazare Vadu Izei, Maramures
Cazari in Maramures la Casa Muntean. O casa frumoasa din lemn, cu o superba priveliste asupra satului si a dealurilor acoperite cu livezi, situata la 6 km de Sighet, Maramures.
5 camere, 10 locuri cazare

casa simona
Cazare Calinesti, Maramures
Casa Simona este situata pe DN19 la intrarea in Com Botiz dinspre Baia Mare. La noi puteti beneficia de cele mai bune servicii,camerele curate,in cele mai bune conditii fiind totul construit nou si recent.
8 camere, 16 locuri cazare