Cauta cazare

Cazare Jud. Neamt


Casa Afetelor, Targu Neamt, Tel: 0740.591-766
Cazare Targu Neamt, Moldova
Casa Afetelor este un complex turistic situat pe DN 15, pe meleagurile de basm ale copilariei lui Creanga. Casa Afetelor are o capacitate de cazare de 50 de persoane in 20 de camere.
20 camere, 50 locuri cazare

Pensiunea Narcisa
Cazare Agapia, Moldova
Pensiunea Narcisa cu o capacitate de cazare de 28 persoane in camere cu 2, 3 si 4 locuri. Tarife incepand de la 60 RON/noapte/camera.
10 camere, 28 locuri cazare

Pensiunea Byblos
Cazare Piatra Neamt, Moldova
Pensiunea Byblos*** este situata in Dumbrava Rosie la 1km de orasul Piatra Neamt, pe Dn 15 directia P. Neamt-Bacau, la 200m pe partea dreapta dupa Dedeman.
10 camere, 20 locuri cazare

Pensiunea Ingrid
Cazare Piatra Neamt, Moldova
Pensiunea Ingrid situata le iesirea din Piatra Nemat spre Bicaz ( la 50 m dupa Peco Petrom pe partea dreapta construita cu materiale de ultima generatie, este locul cel mai indicat pentru petrecerea unui sejur de neuitat.
7 camere, 14 locuri cazare

Pensiunea Ambiance Piatra Neamt
Cazare Piatra Neamt, Moldova
Cand iesi din Piatra Neamt spre Bicaz, nu te lasa furat de privelistea naturii, caci risti sa pierzi drumul ce duce la pensiunea turistica Ambiance.
7 camere, 18 locuri cazare

Pensiunea D&D *** - Piatra Neamt, Com. Alexandru Cel Bun
Cazare Piatra Neamt, Moldova
Pensiunea D&D este situatala iesirea din Piatra Neamt,la 200m dupa Peco Petrom viz-a-vis de Reprezentanta Skoda.
10 camere, 20 locuri cazare

FRASIN
Cazare Piatra Neamt, Moldova
Apartament cu 3 camere , ultracentral,etj 1, zona verde, linistita, ideal pentru turisti cat si pentru oameni de afaceri.
3 camere, 6 locuri cazare

Cabana BiaPapadia
Cazare Piatra Neamt, Moldova
abana este situata in Statiunea Izvorul Muntelui din jud. Neamt, la poalele muntelui Ceahlau, cu o priveliste de neuitat. La cabana gasiti tot ce aveti nevoie pentru un sejur grozav in mijlocul naturii departe de stresul cotidian si aglomeratia orasului.
6 camere, 15 locuri cazare

Pensiunea Casa Dives
Cazare Piatra Neamt, Moldova
Casa Dives, imbinarea perfecta intre eleganta si rafinamentul anilor 1900 si tehnologia si luxul anilor 2000! Casa Dives ofera 5 garsoniere si 1 apartament superb, insa doar pentru cei care doresc mai mult ca orice liniste si intimitate.
6 camere, 14 locuri cazare