Cauta cazare

Cazare Jud. Valcea


Motel Class - Brezoi, Tel: 0744.588.950, 0744.680.150
Cazare Brezoi, Valea Oltului
Motelul Class**+ este asezat DN 7 la intrarea in orasul Brezoi la 28 km departare de Rm. Valcea si 14 km fata de Caciulata.
21 camere, 22 locuri cazare

Pensiunea Eden 3* Baile Olanesti
Cazare Govora, Oltenia
Sus pe munte, aproape de centru, natura a creat un mic colţisor de rai în staţiunea Băile Olăneşti. Priveliştea, aerul curat, dar şi izvoarele de apă minerală şi termală din vecinătate au transformat pensiunea Eden în locul ideal pentru evadare.
11 camere, 25 locuri cazare

Pensiunea Ioana - Calimanesti
Cazare Calimanesti, Valea Oltului,Oltenia
Pensiunea Ioana dispune de 11 camere. Facilitati cazare: frigider in unitate, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, living, bar. Incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV
11 camere, 22 locuri cazare

Grand Hotel Sofianu
Cazare Ramnicu Valcea, Valea Oltului
Grand Hotel Sofianu dispune de un efectiv de 63 spatii de cazare rezultand astfel 126 locuri de cazare. 59 de camere si 4 apartamente. Dotari: clima si incalzire individuala reglabila, sistem de inchidere electronic, seif, TV ...
63 camere, 126 locuri cazare

Pensiunea Muntinu
Cazare Voineasa, Valea Lotrului
Pensiunea Muntinu este situata in localitatea Voineasa, in inima muntilor Lotrului, acolo unde istoria si legendele despre haiduci incanta spiritul tuturor musafirilor sai. Tarife de la 60 ron/zi/camera.
7 camere, 17 locuri cazare

Cazare in Horezu la Pensiunea Turistica Dana
Cazare Horezu, Valea Oltului
Cazare in jud. Valcea - Horezu la Pensiunea Turistica Dana. Este clasificata de Ministerul Turismului la 3 stele fiind totodata si membra Antrec.
9 camere, 19 locuri cazare

Casa Monica
Cazare Malaia, Valea Lotrului,Oltenia
Casa Monica situata pe Lacul Bradisor, 3 camere, maxim 8 locuri de cazare.
3 camere, 8 locuri cazare

Motel VFM
Cazare Ramnicu Valcea, Valea Oltului
Sunteti in trafic si aveti nevoie de o pauza? Ne gasiti 24 din 24 punandu-va la dispozitie serviciile noastre:cazare si restaurant-pizzerie. Va asteptam.
17 camere, 30 locuri cazare

Cabana Bradisor
Cazare Ramnicu Valcea, Valea Oltului
Cabana Bradisor este situatata in nord-estul Olteniei, in judetul Valcea, in Muntii Lotrului (Carpatii Meridionali), la 40 km de Ramnicu Valcea si 240 Km de Bucuresti.
6 camere, 12 locuri cazare

Pensiunea ALEX
Cazare Horezu, Valea Oltului
Intr-o ambianta placuta si relaxanta va asteapta confortul si ospitalitatea unei pensiuni de 3 stele cu o capacitate de 37 locuri de cazare dotate modern , in apartamente cu doua si patru locuri ,iar copii pana la 14 ani putem gazdui maxim 60 ( luand in calcul si canapelele extensibile ).
13 camere, 37 locuri cazare

Pensiunea Relax
Cazare Ramnicu Valcea, Valea Oltului
Pensiunea Relax*** este pozitionata chiar la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea de pe Drumul National 7. Accesul facil la pensiune cat si pozitionarea acesteia reprezinta un excelent punct de plecare catre diversele obiective turistice ale zonei.
9 camere, 21 locuri cazare

Cazare Voineasa - Pensiunea Montania
Cazare Voineasa, Valea Lotrului
Pensiunea Montania este situata in comuna Voineasa la 70 de km de judetul Valcea.
8 camere, 16 locuri cazare

Hotel Miraj
Cazare Ramnicu Valcea, Valea Oltului
Hotel Miraj dispune de 26 camere moderne, dintre care 3 in regim single, 19 cu paturi matrimonial sau twin, 3 camere executive si un apartament.
26 camere, 52 locuri cazare

Pensiunea Piatra Lotrului - Voineasa, Tel: 0745-024.656, Fax: 0350-419.514
Cazare Voineasa, Valea Lotrului
Pensiunea Piatra Lotrului este un minunat loc de recreere si destindere intr-un cadru natural pitoresc. Capacitate de cazare 23 persoane in camere cu pat matrimonial, camere duble, camere triple.
7 camere, 14 locuri cazare

Hotel Simfonia
Cazare Ramnicu Valcea, Valea Oltului
Hotel Simfonia**** : D-voastra ne-a-ti caracterizat simplu: Calitate! Hotel Simfonia**** ,boutique hotel in Ramnicu Valcea isi asteapta oaspetii! Program de receptie: non stop ,restaurant: 06:00 - 24:00,zona de relaxare : 12:00 - 22:00
36 camere, 110 locuri cazare

Pensiunea Poiana Soarelui
Cazare Ciunget, Valea Lotrului
Pensiunea Poiana Soarelui poate gazdui confortabil 15 persoane in 7 camere double si 1 single.Pensiunea beneficiaza de foisor, gratar, si spatiu de joaca pentru copii.
8 camere, 15 locuri cazare

Cazare Pensiunea Criveanu - Horezu
Cazare Horezu, Valea Oltului
Pensiunea Criveanu va asteapta sa va cazati in orasul Horezu, o zona linistita de munte unde puteti respira aerul curat de munte. In zona aveti acces la numeroase obiective turistice
4 camere, 8 locuri cazare

Conacul lui Maldar
Cazare Horezu, Valea Oltului
Pensiunea se afla in comuna Maldaresti, judetul Valcea si functioneaza intr-un vechi conac (cula) boieresc monument istoric, care a fost restaurat si transformat in pensiune turistica.
15 camere, 28 locuri cazare

Pensiunea Beatrice
Cazare Ramnicu Valcea, Valea Oltului
PENSIUNEA BEATRICE*** este situata la 3 km de centrul orasului RM. VALCEA pe traseul Ramnicu Valcea - Olanesti. Capacitate de cazare 14 persoane in 7 camere. Pensiunea Beatrice este deschisa tot timpul anului.
7 camere, 14 locuri cazare

Pensiunea La Sandel, Voineasa, Tel: 0721-370.415, 0250-754.426
Cazare Voineasa, Valea Lotrului
Pensiunea La Sandel va ofera multiple posibilitati de relaxare si odihna intr-un cadru natural, rustic, intim, creat de o curte foarte intinsa, in care poiana alterneaza cu livada de pomi, helesteul de peste si foisoare.
7 camere, 14 locuri cazare

PENSIUNEA OLTOUR
Cazare Calimanesti, Valea Oltului,Oltenia
PENSIUNEA OLTOUR2*-CAZARE EXTRASEZON 1.10-31.05 -35RON/CAMERA DUBLA/ZI;40RON/CAMERA DUBA/ZI[WEEKEND O ZI];35RON/CAMERA DUBLA/ZI[WEEKEND COMPLET 2 ZILE]; -CAZARE SEZON 1.06-30.09- 50RON/CAMERA DUBLA/ZI.VA MULTUMIM.
13 camere, 26 locuri cazare

Casa de vacanta Malaia
Cazare Malaia, Oltenia,Valea Lotrului
Ofer spre inchiriere casa de vacanta, ideala pentru un week-end cat si pentru un concediu, situata intr-un loc mirific, in comuna Malaia la 100m de malul lacului Bradisor. Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, rau in fata casei...
7 camere, 14 locuri cazare