Cauta cazare

Cazare Lepsa


TBN PREMIER PALACE
Cazare Lepsa, Moldova
Frumusetile naturii din aceasta zona, aflata la poalele Muntilor Vrancei, rivalizeaza cu cele mai renumite rezervatii naturale din tara. Lepsa este o oaza de liniste si frumusete si este considerata zona cu cel mai ozonat si curat aer din Europa. Pensiunea, clasificata 4 stele dispune de 11 camere duble si un apartament. In anul 2010 a fost premiata de catre ANTREC cu locul I pentru design interior, asigurand confortul necesar unei vacante reusite. Restaurantul are specific romanesc si o capacitate de 48 de locuri. Pensiunea dispune de un teren de 4ha, spatiu pretabil pt activitati recreative, sportive, team-building Pentru drumetii si excursii optionale in zona avem: Parcul natural Putna din Vrancea Pastravaria Lepsa Rezervatia naturala Lepsa-Zboina Rezervatia naturala Muntele Goru Rezervatia naturala Tisita Casa memorială Moş Ion Roată, monumentele istorice de la Soveja, Mărăşti, Mărăşeşti, Staţia Seismică Vrâncioaia Frumusetile naturii din aceasta zona, aflata la poalele Muntilor Vrancei, rivalizeaza cu cele mai renumite rezervatii naturale din tara. Lepsa este o oaza de liniste si frumusete si este considerata zona cu cel mai ozonat si curat aer din Europa. Pensiunea, clasificata 4 stele dispune de 11 camere duble si un apartament. In anul 2010 a fost premiata de catre ANTREC cu locul I pentru design interior, asigurand confortul necesar unei vacante reusite. Restaurantul are specific romanesc si o capacitate de 48 de locuri. Pensiunea dispune de un teren de 4ha, spatiu pretabil pt activitati recreative, sportive, team-building Pentru drumetii si excursii optionale in zona avem: Parcul natural Putna din Vrancea Pastravaria Lepsa Rezervatia naturala Lepsa-Zboina Rezervatia naturala Muntele Goru Rezervatia naturala Tisita Casa memorială Moş Ion Roată, monumentele istorice de la Soveja, Mărăşti, Mărăşeşti, Staţia Seismică Vrâncioaia
12 camere, 24 locuri cazare

Vila Barlogul Ursilor
Cazare Lepsa, Moldova
Vila Barlogul Ursilor cu o capacitate de cazare de 20 persoane este asezata intr-o zona izolata, la cota 1200 pe munte si are 3 nivele.
7 camere, 20 locuri cazare

Cabana Lepsa
Cazare Lepsa, Moldova
Va asteptam cu drag la Cabana Lepsa din judetul Vrancea. Aceasta unitate de cazare se inchiriaza integral la grupuri de maxim 20 persoane
9 camere, 18 locuri cazare

Vila Lepsa, Telefon: 0337-106.539, 0723-389.607
Cazare Lepsa, Moldova
Adapostita intre munti si inconjurata de aroma padurilor, vila Monte Carlo de la Lepsa este situata la aproximativ 70 km de Focsani si 2 km de Cascada Putnei.
7 camere, 14 locuri cazare

Vila Casa Soarelui
Cazare Lepsa, Moldova
Vila Casa Soarelui poate gazdui confortabil 16 persoane. Va asteptam cu drag pentru a evada din aglomeratia oraselor in orice anotimp.
6 camere, 12 locuri cazare