Cauta cazare

Cazare Mamaia


Apartment Hotel Tania Residence
Cazare Mamaia, Litoral
Hotelul Tania este situat ideal în Mamaia, între Lacul Siutghiol şi la 200 metri de plajele de nisip ale Mării Negre. Acesta oferă un serviciu de transfer de la aeroport şi Wi-Fi gratuit.
8 camere, 16 locuri cazare

Apartament Aqua Magic Mamaia
Cazare Mamaia, Litoral
Apartament cu 2 camere, modern, in statiunea Mamaia.
2 camere, 6 locuri cazare

Vila Bolero***** - Mamaia - Mobil: 0740-100.752
Cazare Mamaia, Litoral
VILA BOLERO se prezinta pe nivelul a doua etaje caracterizate de un design unic care va ofera relaxarea de care aveti nevoie. Are o capacitate de 12 locuri.
6 camere, 12 locuri cazare

Clubul de vacanta Corabia Piratilor
Cazare Mamaia, Litoral
Clubul de vacanta „Corabia Piratilor”, se afla in nordul statiunii Mamaia, la 2 km de aceasta , pe portiunea ingusta de teren dintre Marea Neagra si Lacul Mamaia, iesirea directa fiind la lac, iar distanta pana la mare fiind de 250m.
50 camere, 100 locuri cazare

HOTEL FLORIDA
Cazare Mamaia, Litoral
Amplasat pe malul lacului Siutghiol si bebeficiind de o priveliste superba catre lac, Hotel Florida ofera turistului liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate, asigurate de catre personalul de inalta pregatire profesionala.
88 camere, 176 locuri cazare

Apartament Mamaia
Cazare Mamaia, Litoral
I nchiriez in regim hotelier apartament cu 2 camere ultramodern, situat in statiunea Mamaia, zona Butoaie-hotel Vega. Apartamentul se afla pe partea cu ghiolul,vis a vis de plaja. Este complet mobilat si utilat de actualitate: centrala proprie, aer condi
2 camere, 5 locuri cazare