Cauta cazare

Cazare Sacele


Pensiunea Villas
Cazare Sacele, Transilvania
Pensiunea Villas recent construita isi asteapta musafirii intr-o ambianta foarte placuta aproape de cele mai importante obiective turistice din BRASOV (Poiana Brasov, Cetatea Brasov, Biserica Neagra, si nu in ultimul rand Partia de schii BUNLOC)
4 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Bella Vista - Sacele , jud Brasov
Cazare Sacele, Transilvania
Pensiunea Bella Vista va invita sa petreceti clipe de neuitat intr-o ambianta unica, intima si rafinata. Amplasata in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana, intr-o zona linistita, atmosfera de la Bella Vista te va face sa uiti de grijile zilnice si
12 camere, 24 locuri cazare

Casa Moskon
Cazare Sacele, Transilvania
Cazare in Brasov - Cabana/Vila de vacanta pentru turism in Sacele , Centrul Istoric, Cetatea Brasovia, Castelul Bran, Poiana Brasov - Ciucas, Bucegi - Sfinx - Pestera
4 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Renata
Cazare Sacele, Transilvania
Situata la 8 km de Brasov, in Municipiul Sacele ( DN 1A ). PENSIUNEA RENATA ofera cazare si servicii ireprosabile la preturi accesibile.
12 camere, 25 locuri cazare

Pensiunea Gentiana
Cazare Sacele, Transilvania
Amplasata intr-un cadru natural de exceptie, la confluenta dintre salbaticia naturii si civilizatie, Pensiunea-Restaurant Gentiana va ofera posibilitatea sa petreceti clipe de neuitat, beneficiind de o ospitalitate calda specifica zonei.
18 camere, 44 locuri cazare