Cauta cazare

Cazare Sacele


Pensiunea Bella Vista - Sacele , jud Brasov
Cazare Sacele, Transilvania
Pensiunea Bella Vista va invita sa petreceti clipe de neuitat intr-o ambianta unica, intima si rafinata. Amplasata in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana, intr-o zona linistita, atmosfera de la Bella Vista te va face sa uiti de grijile zilnice si
12 camere, 24 locuri cazare

Pensiunea Villas
Cazare Sacele, Transilvania
Pensiunea Villas recent construita isi asteapta musafirii intr-o ambianta foarte placuta aproape de cele mai importante obiective turistice din BRASOV (Poiana Brasov, Cetatea Brasov, Biserica Neagra, si nu in ultimul rand Partia de schii BUNLOC)
4 camere, 8 locuri cazare

Casa Moskon
Cazare Sacele, Transilvania
Cazare in Brasov - Cabana/Vila de vacanta pentru turism in Sacele , Centrul Istoric, Cetatea Brasovia, Castelul Bran, Poiana Brasov - Ciucas, Bucegi - Sfinx - Pestera
4 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Renata
Cazare Sacele, Transilvania
Situata la 8 km de Brasov, in Municipiul Sacele ( DN 1A ). PENSIUNEA RENATA ofera cazare si servicii ireprosabile la preturi accesibile.
12 camere, 25 locuri cazare

Pensiunea Gentiana
Cazare Sacele, Transilvania
Amplasata intr-un cadru natural de exceptie, la confluenta dintre salbaticia naturii si civilizatie, Pensiunea-Restaurant Gentiana va ofera posibilitatea sa petreceti clipe de neuitat, beneficiind de o ospitalitate calda specifica zonei.
18 camere, 44 locuri cazare