Cauta cazare

Cazare Sulina


Vila Alga Sulina
Cazare Sulina, Delta Dunarii
Vila Alga are capacitate de 14 camere cu 2 locuri, 2 camere cu 3 locuri, 2 apartamente cu 4 locuri si 3 apartamente cu 3 locuri. Toate camerele au bai proprii, balcoane in exterior, televizor color, vedere la apa, internet wirreless, sala de mese, tera
24 camere, 48 locuri cazare

Delta Flori
Cazare Sulina, Delta Dunarii
Pensiunea Delta Flori ofera cazare in Delta Dunarii, la Sulina, unde va puteti bucura de delta si mare in acelalasi loc. Pensiunea dispune de 12 locuri de cazare, in camere cu mobilier modern, bai cu cabina de dus,bucatarie,tv in camere.
4 camere, 12 locuri cazare

Pensiunea Ana
Cazare Sulina, Delta Dunarii
Pensiunea Ana** este localizata in orasul Sulina pe bratul cu acelasi nume al Dunarii. Camerele dispun de TV, telefon, toaleta cu dus, terasa, bucatarie cu specific pescaresc. Oferim oaspetilor nostrii plimbari cu barca prin Delta Dunarii si altele.
4 camere, 8 locuri cazare

PENSIUNEA DELTA SULINA
Cazare Sulina, Delta Dunarii
pensiunea noastra detine 5 camere,1 camera matrimoniala,1 camera tripla si 3 cam,ere duble fiecare camera are geamuri termoizolante cu plase tantari,mobilier modern si tv curtea are500 mp ,2 foisoare spatiu joaca copii si 1 gratar bucataria este mobilata
5 camere, 11 locuri cazare

Pensiunea Adriana - Sulina, Tulcea
Cazare Sulina, Delta Dunarii
Pensiunea Adriana - Daca doriti sa va cazati la o pensiune ce ofera conditii optime de cazare la cele mai mici preturi din Delta Dunarii, pensiunea "AdriAna" este solutia!
5 camere, 10 locuri cazare