Cauta cazare

Cazare Vama


Cabana CrysOana
Cazare Vama, Bucovina
Cabana Crys&Oana este situata intr-un cadru mirific ,inconjurata fiind de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice. Cabana Crys&Oana poate constitui locul ideal unde tu si familia ta, grupul tau de prieteni, va puteti odihni sau organiza vizite la cele mai frumoase manastiri ale Bucovinei. Cabana este dotata cu 2 bai,4 camere living ,livingul dispune de semineu,bucatarie complet utilata,tv in living si bucatarie...incalzire cu centrala proprie pe lemne.
4 camere, 10 locuri cazare

Pensiunea Lidana
Cazare Vama, Bucovina
Situată în inima Bucovinei, într-un cadru natural deosebit, Pensiunea LIDANA din comuna Vama, judeţ Suceava, este recunoscută pentru condiţiile oferite pentru relaxare, odihnă şi recreere. La acestea se adaugă servicii turistice ireproşabile, meniul divers, gustos şi sănătos, preparat din produse 100% naturale, posibilitatea de a petrece orice moment important al vieţii cat şi evenimente speciale. O construcţie modernă, utilată cu cele mai noi echipamente de confort uman, PENSIUNEA LIDANA**** este locul unde binefacerile naturii se îmbină armonios cu lucrul făcut de mana omului. Aici întampinăm clienţii cu vestita ospitalitate bucovineană ridicată la standarde europene.
11 camere, 30 locuri cazare

Casa Elvira
Cazare Vama, Bucovina
Pensiunea este situata exact la intersectia magistralei rutiere transcarpatice Suceava - Cluj Napoca (E576) cu drumul istoric spre Manastirea Vatra Moldovitei, la 100 metri de raul Moldovita, afluentul legendarei ape a Moldovei.
10 camere, 20 locuri cazare