Cauta cazare

Cazare Voronet


Pensiunea Casa Doamnei
Cazare Voronet, Bucovina
Pensiunea Casa Doamnei din Voronet ofera cazare cu servicii de calitate si confort. Dispunem de 28 de locuri de cazare in 12 camere: 4 camere twin, 6 camere cu paturi matrimoniale, 2 apartamente cu pat dublu si canapea extensibila. Acestea sunt mobilate modern si dotate cu TV, minibar, conexiune wireless. Alte facilitati: restaurant, crama, parcare, spatiu de joaca pentru copii, spatiu pentru gratar, terasa acoperita, sala de conferinte
12 camere, 28 locuri cazare

Casa Luca - Voronet, Tel: 0745351749; 0740177872
Cazare Voronet, Bucovina
Situata la 3 Km de Manastirea Voronet, in inima padurii, Casa Luca va ofera cazare in 6 camere duble, 2 bai moderne, living spatios si bucatarie complet utilata la dispozitie.
6 camere, 12 locuri cazare

Perla Bucovinei
Cazare Voronet, Bucovina
Pensiunea Perla Bucovinei este localizata in vecinatatea Manastirii Voronet ( 200 m), din statiunea turistica Gura Humorului si la 2,5 km de partia de schi Soimul din Gura Humorului, pe crestetul unui deal, langa padure, deasupra satului. Aici vei descoperi ospitalitatea bucovineana intr-un ambient ce imbina rusticul cu modernul, asigurand confortul unei locatii de 4****. Locatia pensiunii Perla Bucovinei, intr-o zona care face faima Romaniei, a fost aleasa cu gandul la dorintele dumneavoastra: la emotia rasaritului de soare, la dorul de liniste si aer curat, la placerea apropierii de legende, dar si la dorinta de a avea la indemana beneficiile civilizatiei, fara de care nu puteti trai. Daca vizitati Bucovina, va invitam din toata inima sa popositi la PERLA BUCOVINEI. Va asteapta un restaurant cu meniuri selecte si apetisante, 10 camere pentru odihna bine-meritata, servicii de buna calitate, toate la preturi accesibile. Natura a fost extrem de generoasa cu aceste locuri: trasee montane incantatoare de vara si iarna, paduri seculare, partie de schi, vestigii istorice medievale. Aici te invaluie o liniste de clestar, iar orizontul privirilor se adanceste in semetia padurilor de brad si foioase. In aceasta locatie se pot organiza activitati de team-building si training. Intr-o atmosfera care sigur va va destinde si reface fortele, veti cunoaste balsamul naturii in intimitatea ei.
10 camere, 30 locuri cazare

Cabana Diana - Voronet
Cazare Voronet, Bucovina
Situata la 3 Km de Manastirea Voronet, in inima naturii, Cabana Diana va ofera cazare in 3 camere duble si un salon cu 2 bai moderne, living spatios cu Tv-cablu, 2 terase, bucatarie complet utilata la dispozitie
3 camere, 6 locuri cazare

LUMIDOR
Cazare Voronet, Bucovina
Casa de Vacanta LUMIDOR este situata in vecinatatea MANASTIRII VORONET intr-un cadru natural ,deosebit ,linistit unde va pute-ti relaxa uitand de agitatia cotidiana .
6 camere, 18 locuri cazare