Cauta cazare

Cazare Banat


Vila Natalia
Cazare Caransebes, Banat
Este un Hotel care va pune la dispozitie 12 camere.Are loc de parcare asigurat si va pune la dispozitie si o bucatarie.
12 camere, 24 locuri cazare

Hotel IQ Timisoara
Cazare Timisoara, Banat
Hotel IQ Timisoara este locatia perfecta pentru petrecerea unui sejur in orasul Timisoara. Hotelul este dotat la cele mai inalte standarde pentru clasificarea de trei stele, oferind oaspetilor servicii de calitate cu multa atentie prin personalul amabil si pregatit profesional. In vecinate sunt Stadionul Dan Paltinisan, Spitalul Judetean, Centrul de Afaceri si Sala Olimpia. Hotelul este situat in partea de sud orasului Timisoara, fiind un bun popas in tranzitul spre Iugoslavia sau dinspre vestul Europei spre Bucuresti. Va asteptam cu mult drag!
22 camere, 50 locuri cazare

Pensiunea Teglas***
Cazare Bicfalau, Banat,Transilvania
Pensiunea Teglas este situat in satul Bicfalau, la 15 km. De mun. Sf.Gheorghe, în jud. Covasna.
14 camere, 28 locuri cazare

Cazare in Timisoara
Cazare Timisoara, Banat
Inchiriez in Timisoara garsoniere in regim hotelier, zona centrala Balcescu/Universitate, pe strada Cozia, amenajate ultramodern, totul nou, internet+parcare, pret 15-20 euro/zi/garsoniera.
2 camere, 4 locuri cazare

Vila
Cazare Timisoara, Banat
Oferim, in regim hotelier, apartamente lux, 2 dormitoare, living, bucatarie, parcare privata, zona linistita, internet.
4 camere, 4 locuri cazare

Hotel Claris-Crivaia, Valiug
Cazare Semenic, Banat
Vă aşteptăm cu 80 de locuri în camere cu 2, 3 şi 4 paturi. Majoritatea camerelor au balcon. Toate camerele dispun de TV satelit, baie proprie cu apă caldă de la centrala hotelului. Pentru servirea mesei există un restaurant cu cca 160 de locuri.
36 camere, 80 locuri cazare

Cabana Bistra
Cazare Caransebes, Banat
Cabana Bistra** este situata in chiar centrul statiunii Muntele Mic, in imediata apropiere a bazei teleschi, oferind o priveliste deosebita asupra intregului complex.
9 camere, 36 locuri cazare

Hotel - Restaurant Ge A.S.
Cazare Caransebes, Banat
Hotel** - Restaurant Ge A.S are o capacitate de cazare 60 persoane in 30 de camere dintre care 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor, cablu si telefon.
30 camere, 60 locuri cazare

Hostel *** - Restaurant Ge A.S. II
Cazare Caransebes, Banat
Hostel*** - Restaurantul Ge A.S. II s-a dat in folosinta in anul 2003. Acesta este compus din parter si un etaj. Are o capacitate de cazare 22 persoane in 11 camere cu baie proprie, telefon, frigider.
11 camere, 22 locuri cazare

Hostel GeAS III
Cazare Poiana Marului, Banat
Hostel Geas III *** se afla situat in Statiunea Poiana Marului cu o capacitate de cazare 62 persoane in 31 camere duble, matrimoniale, single si 3 apartamente.
31 camere, 62 locuri cazare