Cauta cazare

Cazare Marginimea Sibiului


Vila Voicu
Cazare Cisnadioara, Marginimea Sibiului
Cisnădioara-îndrăgită pentru cetatea şi biserica evanghelică,cat si pentru liniştea şi frumuseţea cadrului natural de o frumuseţe sălbatică,păstrând caracteristicile unui sat de munte,dominat de păduri,dealuri si un parau de argint,va asteapta oricand !
3 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Tepes
Cazare Gura Raului, Marginimea Sibiului
Cazare Gura Raului la Pensiunea Tepes. Conditii de cazare: Numar locuri: 8, 4 camere duble (2 paturi sau pat dublu), 2 grupuri sanitare moderne, o sala de mese (16 persoane) cu grup sanitar propriu, parcare, foisor si gratar, mâncaruri traditionale.
4 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Ariana
Cazare Rau Sadului, Marginimea Sibiului
Situata la intrarea in localitatea Rau-Sadului Pensiunea Ariana este locul ideal pentru a petrece un sfarsit de saptamana perfect. Pensiunea vine in intampinarea turistilor cu 20-25 de locuri de cazare, pe 2 nivele in 5 camere mobilate, dotate cu bai pe hol. Oferim deasemenea un salon de petrecere, o bucatarie utilata, gratar in curte, terasa, gradina, locuri de parcare.
5 camere, 20 locuri cazare

Cabana Nora Rau Sadului
Cazare Rau Sadului, Marginimea Sibiului
Cabana Nora dispune de 130 locuri de cazare in camere de 2,3,4,5,6 paturi fiecare camera cu baie proprie.Zona foarte frumoasa preturi atractive
26 camere, 130 locuri cazare

Pensiunea Nabarog - Rasinari, Tel: 0749-495.685
Cazare Rasinari, Marginimea Sibiului
Daca doriti sa faceti un popas intr-o zona linnistita, cu imprejurimi mirifice, Pensiunea Nabarog va asteapta sa-i treceti cu incredere pragul. Capacitate de cazare 10 persoane.
5 camere, 10 locuri cazare

Cazare la Vila
Cazare Tocile, Marginimea Sibiului
Vila este situata la 12 km de Sibiu cu trecere prin Cisnadie. Atat de aproape de cotidian si totusi atat de departe ... Nu poti sa crezi? Trebuie sa te convingi!
5 camere, 10 locuri cazare

Pensiunea Domnescu - Saliste
Cazare Saliste, Marginimea Sibiului
In mijlocul unui peisaj de poveste, intr-un spaţiu al tradiţiilor, in oraşul Saliste, Pensiunea Domnescu va asteapta sa experimentati frumusetea plaiurilor ardelene si caldura unei ambiante familiale care va ramane mereu in sufletele dvs.
11 camere, 22 locuri cazare

Pensiunea Agroturistica Sandra
Cazare Sibiel, Marginimea Sibiului
Situata intr-o splendida zona montana, Pensiunea Sandra ofera posibilitatea petrecerii unui sejur de neuitat. Revelion 2011: Pensiunea se inchiriaza "la cheie", tarif 360 lei/pers sejur 3 nopti.Capacitate 14-15 persoane.
5 camere, 15 locuri cazare

Pensiunea Agroturistica Casa cu Livada
Cazare Saliste, Marginimea Sibiului
Pensiunea Agroturistica Casa cu Livada*** (3 Margarete) are 2 apartamente de cate 2 camere, si o garsoniera, in care pot fi cazate 6-8 persoane. Acces telefon si e-mail. Se asigura parcarea masinilor in curtea pensiunii.
3 camere, 7 locuri cazare

Casa de vacanta Simona
Cazare Gura Raului, Marginimea Sibiului
La Gura Raului, va oferim casa de vacanta la cheie cu toate cele necesare pentru petrecerea cat mai frumoasa a timpului dvs. liber, fie ca este vorba de o mini-vacanta, un weekend sau un concediu, la noi veti gasi oaza de liniste pe care o cautati.
2 camere, 8 locuri cazare

Pensiunea Romantic, Tocile, Jud. Sibiu - Mobil: 0744-476.996
Cazare Tocile, Marginimea Sibiului
Localizata in Zona Tocile, pe drumul intre Sadu si Cisnadie, la 12 km de Sibiu, Pensiunea Romantic va asteapta sa petreceti momente unice, intr-o zona de o frumusete deosebita.
8 camere, 16 locuri cazare

Pensiunea Ana
Cazare Tilisca, Marginimea Sibiului
Daca pretuiti natura si visati la excursii si drumetii pe poteci de munte va invitam in Tilisca sa va bucurati de aerul proaspat de munte departe de soselele aglomerate si praful din orase. Revelion 2010 - 5000 RON/integral - 4nopti
5 camere, 10 locuri cazare

Pensiunea Rustic
Cazare Talmacel, Marginimea Sibiului
Casa veche, construita in anul 1880 in stil rustic, autentic ardelenesc. Recent renovata, Pensiunea Rustic este clasificata la 3 stele. Capacitate de cazare 15 persoane.
5 camere, 10 locuri cazare

Pensiunea Brad
Cazare Gura Raului, Marginimea Sibiului
Pensiunea Brad va ofera cazare in 4 camere pe care le pune la dipozitia familiei sau prietenilor dumneavoastra alaturi de care v-ati hotarat sa va petrecti cateva zile relaxante departe de grijile cotidiene.
4 camere, 9 locuri cazare