Cauta cazare

Cazare Oltenia


Pensiunea Eden 3* Baile Olanesti
Cazare Govora, Oltenia
Sus pe munte, aproape de centru, natura a creat un mic colţisor de rai în staţiunea Băile Olăneşti. Priveliştea, aerul curat, dar şi izvoarele de apă minerală şi termală din vecinătate au transformat pensiunea Eden în locul ideal pentru evadare.
11 camere, 25 locuri cazare

Pensiunea Ioana - Calimanesti
Cazare Calimanesti, Valea Oltului,Oltenia
Pensiunea Ioana dispune de 11 camere. Facilitati cazare: frigider in unitate, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, gratar/barbeque, living, bar. Incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV
11 camere, 22 locuri cazare

Pensiune Carmelita
Cazare Craiova, Oltenia
Pensiune Carmelita ofera locuri de cazare in 7 camere si 3 apartamente la un confort de 3 stele.
10 camere, 30 locuri cazare

Garsoniera 'Paris'
Cazare Craiova, Oltenia
Garsoniera 'Paris' dotata cu aer conditionat, WiFi gratuit in camera, TV LCD, pat dublu, sifonier, feon si fier de calcat, bucatarie cu frigider, aragaz si cuptor cu microunde, vesela, tacamuri, baie cu cada si dus, apa calda non-stop, prosoape...
1 camere, 3 locuri cazare

Garsoniera 'Roma'
Cazare Craiova, Oltenia
Garsoniera ROMA este dotata cu: PC+Internet fibra optica, masina de spalat, TV, cuptor cu microunde, frigider, aragaz, baie si bucatarie complet mobilate si utilate. Cel mai bun raport calitate / pret din oras. Pret pentru orice buzunar.
1 camere, 2 locuri cazare

Casa Monica
Cazare Malaia, Valea Lotrului,Oltenia
Casa Monica situata pe Lacul Bradisor, 3 camere, maxim 8 locuri de cazare.
3 camere, 8 locuri cazare

Hotel Euphoria
Cazare Craiova, Oltenia
Hotel Euphoria este un hotel de 3 stele, situat in Craiova, la 20 minute de Aeroportul Craiova sau Gara Craiova si la 5 minute de centrul orasului si va ofera servicii de cazare in camere spatioase si mobilate elegant pentru ca dvs. sa va simtiti bine.
20 camere, 39 locuri cazare

Garsoniera Lux
Cazare Craiova, Oltenia
Dotari: TV-plasma, Laptop + internet fibra optica, parchet laminat, gresie si faianta, masina de spalat, termopane, mobilier ultra-modern, etaj intermediar, usa metalica, baie si bucatarie dotate cu tot ce este necesar unei sederi pe o perioada lunga.
1 camere, 2 locuri cazare

PENSIUNEA OLTOUR
Cazare Calimanesti, Valea Oltului,Oltenia
PENSIUNEA OLTOUR2*-CAZARE EXTRASEZON 1.10-31.05 -35RON/CAMERA DUBLA/ZI;40RON/CAMERA DUBA/ZI[WEEKEND O ZI];35RON/CAMERA DUBLA/ZI[WEEKEND COMPLET 2 ZILE]; -CAZARE SEZON 1.06-30.09- 50RON/CAMERA DUBLA/ZI.VA MULTUMIM.
13 camere, 26 locuri cazare

Casa de vacanta Malaia
Cazare Malaia, Oltenia,Valea Lotrului
Ofer spre inchiriere casa de vacanta, ideala pentru un week-end cat si pentru un concediu, situata intr-un loc mirific, in comuna Malaia la 100m de malul lacului Bradisor. Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, rau in fata casei...
7 camere, 14 locuri cazare