Cauta cazare

Cabana Poiana Secuilor (pid: 2222)

Contacteaza unitatea:

Localitatea: Predeal
Judetul: Brasov
Capacitate unitate:
Camere: 11 Locuri: 40

Tarife:

Tariful de baza

Tip camera Numar persoane Tarif/camera Tarif/persoana
Camera dubla 2 80 LEI -
Camera tripla 3 110 LEI -
Camera tripla cu baie 3 120 LEI -
Camera 4 locuri 4 120 LEI -
Apartament 2 camere 5 180 LEI -
Camera 9 locuri 9 215 LEI -
Tarif pentru toata unitatea: 1345 LEI
Alte mentiuni:
Inchiriem cabana integral şi pentru grupuri de min 20 pers. la pretul de 850 lei/noapte la care se oferă şi foc de tabără. Ofertă studenti: Preţ 35 lei/pers/noapte fără mic dejun. Ofertă Tabere: Oferim cazare şi masă (pensiune completă) în camere duble, triple, 4 locuri, 5 locuri, 9 locuri (total 40 locuri) la preţul de 85 lei/pers pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 – 14 ani şi la preţul de 100 lei pentru elevi cu vârste peste 14 ani.

Caracteristici unitate:

Facilitati unitate:
restaurant
terasa
frigider in unitate
gratar/barbeque
parcare
TV
Facilitati camere:
camere cu balcon
frigider in camera
incalzire centrala
TV in camera
Tip turism practicat:
montan
Cabana Poiana Secuilor este singura cabană autentică din Orasul Predeal Judet Brasov. Fiecare colțișor al locului întemeiat în anul 1935 are de spus o poveste. 
Poiana Secuilor este o deosebita poiană de munte situată la altitudinea de 1070 m, în Masivul Postăvarul. Este singurul loc din țară cu panorama către 4 munți diferiți: Piatra Mare, Postăvaru, Piatra Craiului, Bucegi.
Cazarea se face in 11 camere cu o capacitate totala de 40 de locuri. Camerele au 2,3,4,5 -9 locuri. Grupurile sanitare, dotate cu dusuri (cu apa calda permanent ), sunt situate in camera pentru suita de 5 locuri sau pe hol pentru restul camerelor.
Majoritatea camerelor au balcon, televizor cu televiziune prin cablu, frigider, prosoape si articole de toaleta.
Cabana Poiana Secuilor are si restaurant cu bucatarie utilata la standarde internationale cu zone separate pe activitati, cuptor convectomat, hota, mese, aragaz, chiuvete din inox inoxidabil, vitrine frigorifice si congelatoare.
Servirea se face atat in sala de mese din interiorul cladirii cat si pe terasa recent amenajata. Sala de mese din interior ofera 40 de locuri. Terasa ofera 100 locuri pentru servirea mesei. Se pot servi toate cele 3 mesele: mic dejun, pranz si cina. Restaurantul este un restaurant cu specific unguresc servind preparate precum goulas de vita sau paprikas de pui, dar si preparate din bucataria romaneasca precum bulz, tochitura de porc si sarmale. 
Terasa este deservita atat de restaurantul din cabana cat si de barul si gratarul recent amenajate.